Buscar
  • Psicodescobrint

Psicoteràpia constructivista

Actualizado: 10 de may de 2019Les persones a través de les experiències que anem vivint al llarg de la nostra vida, anem creant i donant significat a la realitat. Per tant, la mateixa situació és interpretada i viscuda de diferents maneres segons qui sigui el protagonista.


Quan una situació o experiència ens crea malestar, podem aprofitar per revisar el nostra sistema de creences i, si és necessari, modificar o adaptar alguna d'elles per tal de construir un futur més atractiu i saludable des del present.


La teràpia constructivista ens ajuda a conèixer com construïm la nostra realitat i quins significats i creences utilitzem per a comprendre la nostra experiència. A diferència d'altres enfocaments més tradicionals de la psicologia, el constructivisme entén a la persona com un agent actiu i protagonista de la seva història i el rol del psicoterapeuta és crear un ambient pel desenvolupament del pacient i ajudar-lo a generar construccions alternatives de la realitat, que siguin més viables i que, promoguin el seu benestar.

0 vistas

619928746

©2018 by Psicodescobrint. Proudly created with Wix.com